Ако Галин я хване директно ще я изхвърли на улицата!

Галена си има любовник! Новината се стовари като гръм и бързо заля медиите днес, когато се разкри кой е мачото, по който е залитнала фолкаджийката и чиито чаршафи мачка. И това е самият шеф на футболен клуб "Левски" Иво Тонев.

Звучи наистина невероятно, но е самата истина. Тонев вече бил купил тузарски апартамент на любимата си и го обзавел по последна мода. А в навечерието на Новата година й подарил невероятен часовник, целият обсипан с диаманти, по който чаровницата на Пайнер буквално луднала, съобщава вестник Галерия.

ГаленаИ има защо, тъй като с такъв часовник можели да се похвалят единствено щерките и съпругите на шейхове и петролни магнати.

Иво ТоневИво Танев бил откачил по прелестите на Галена, която е всепризната палавница не само на участията си по клубовете, но и в личния живот.

Двамата имали афера от близо половин година, а като по същинско чудо благоверният на Галена - Галин, нямал представа какво се разиграва под носа му, съобщава Галерия.

Приятели на двойката са убедени, че ако я хване в крачка, Галин е способен да я изрита от царския си палат, без да му трепне окото.

А може би затова Галена се е застраховала с новия си апартамент, където да се изнесе заедно с Иво.