Снощи от "Ергенът" си тръгнаха цели две моми. И ако за едната това беше съвсем очаквано - Криси Горджъс не бе фаворитка на Алек Младенов и нямаше изгледи да се задържи в шоуто, то за другата това беше адски удар. Най-вече по егото.

Знаете, че говорим за Мария Чекмарьова, която до последно вярваше, че е специална за ергена и дори имаше наглостта да се присмива на Екатерина с думите, че била скучна, сива, безлична и че няма как да й е конкуренция, не и в този живот...

Е, Катето не просто се оказа конкуренция, но и жената, която я изхвърли на улицата. Алек предпочете да даде две рози на Екатерина, но да изгони Криси и Мария цузамен (заедно).

Нокаутът обаче беше начинът, по който се раздели с всяка една от двете. Докато на Криси се усмихваше и я гледаше с топлина, то погледът му към отчаяната и шокирана Мария беше не просто леден, в него имаше и презрение, което зрителите забелязаха моментално.

"Истината е, че Алек се отврати от постоянното леко поведение на Мария и разбра, че това е целта й да го привлече, за да го използва после - нали си търси богат мъж. А и меркантилността й му стана крайно противна, той не понася такива жени", разкриха от кухнята на формата.

Източник: Crimesbg.com