Чалга дивата Камелия явно има огромен проблем с напредването на възрастта и се чуди какво да направи, за да се "подмлади". Дали от страх, че феновете й няма да я харесват повече, или че по-младият от нея Цветин ще се загледа по чуждо, но тя мина границите.

Ками буквално се е вманиачила по пластичните интервенции като след носа си, след ботокса и филърите, които постоянно си бута в лицето, сега посегна и на устата си - но дооста грубо. Певицата цъфна на снимка в нета, на която очевидно се харесва, но гледката е смайваща.

Устните й са така наблъскани с пресен хиалурон, че стоят повече от неестествено на лицето й. Ками има нежно и малко лице, на което тези огромни джуки седят като на свинче звънче. А цялостният й вид е досущ като този на Жокера. С това я сравниха и потребители, като я попитаха дотам ли е оглупяла...

"Камелио, беше хубава, беше гореща, беше секси... А сега какво - грам не ти остана от онова готино излъчване и замяза на поредната овца като си смени носа. А с тая ти уста спокойно можеш да играеш ролята на Жокера в женски род", коментират в нета.

Явно обаче Камелия се намира за изключително красива и по всичко личи, че ще има и още изненади по визията й...

Източник: Crimesbg.com