Този път прошка за Преслава няма

Една от най-хитовите певици на „Пайнер“ яко е „настъпила котето по опашката“. И вероятно добричлийката скоро ще отиде на съд.

Причината е, че поп фолк дивата се оказа крадла. Никой не очакваше подобен срам от тази певица, но късметът й се обърна и феновете дори възроптаха срещу нейните лъжи

Тази нагла кражба ще я вкара в съда,  а и може да олекне с огромна сума.Топ звездата излъга феновете си и те недоумяват как така Преслава е прекрачила границите и нагло ги е подвела.

А причината е най-последния хит на певицата, озаглавен „Улицата“. Той видя бял свят официално на 16 ноември миналата година, а Преси е записала, че тя е автор на музиката към парчето.Истината се оказа коренно различна.

Осем месеца преди Преслава да представи песента като своя, същата песен е издадена от арменския изпълнител Ернест Оганесян. Абсолютно същата песен той е споделил в Тубата на 31 март 2023 година.

Мениджърът на певеца е отрекъл някой да се е свързал с него и да е пожелал да закупи правата на парчето.

„Ние държим всички права. И още днес ще вземем всички мерки, за да защитим продукта си. Дори не са си направили труда да питат може ли или не“, бесен е той.

А феновете не могат да повярват, че тяхната любимка ги е излъгала и така нагло се е подиграла с доверието им.

Източник: Crimesbg.com