Интересът към така наречената Цър Пър - Виктория Асенова от "Ергенът" не спря и след като Алек я отстрани от формата. Явно, въпреки одумките и подигравките, тя е персона, която знае как да буди любопитството на хората към себе си. И продължава да го прави.

Вики се появи в подкаст, където шокира аудиторията с болезнено разкритие за семейството си и мрачната тайна, която криеше досега. А именно - че има брат, за чието съществуване не е и подозирала, а е научила за него съвсем случайно - от полицията!

"Баща ми ни заряза, когато съм била на 4 годинки и изобщо не се е интересувал от нас. Новата му жена му е забранявала да се вижда с мен и изобщо да се интересува от мен. Израснах без него, но вероятно това ме е направило много по-силна. Не смятам обаче да му благодаря", призна Виктория.

Тя не пропусна да засегне и темата за "Ергенът", чиито снимки, както знаем, отдавна са приключили. И обясни, че победителката не само няма да е Магдалена Томова, а и последната пет пари не давала за Алек Младенов.

"На Маги никога не й е пукало за Алек, изобщо не го харесва. Тя просто иска да си намери богат мъж, който да й осигури лукса. Затова се навря в предаването", твърди Асенова.

Източник: Crimesbg.com