В студиото на "Преди обед" Деси Стоянова и колегата й Петър Дочев не повярваха на очите и ушите си. При тях трябваше да се яви на участие отпадналият от "Денсинг старс" Емрах Стораро, както е по договор с предаването и както правят всички участници след отстраняването си.

Помним, че дори колежката му Емануела го направи - въпреки че отиде сама, без партньора си Калоян и въпреки че рискуваше да й се зададат неудобни въпроса за аферата с първия й партньор Иван Карастоянов. Но Ема се яви в студиото. За разлика от Емрах...

Да, малкият и чепат син на Тони Стораро направи водещите и зрителите на маймуни като в последния момент отказа участие и ги постави пред свършен факт. В студиото отиде само партньорката му от формата Веселина Данева, която трябваше да бере срама и да обяснява защо е сама.

Веси дори не се опита да прикрие Емрах и заяви публично, че той примал много гадно отпадането си и затова не пожелал да дойде на интервюто. "Ама как може, това е детинско, инфантилно е! Всички го чакаме, това е уговорено, зрителите гледат. Как може подобно незряло отношение", вбесила се не на шега Деси Стоянова, разказват нейни колеги.

Тя обаче е напълно права, защото има отговорности, които всеки адекватен човек следва да си поема.

Източник: Crimesbg.com