Световноизвестният диригент Йордан Камджалов се озъби на хейтърите

Поводът е съвместния спектакъл, който подготвят със Софи Маринова „Мистерия и свобода“.Защото моментално след съобщението за новаторския проект мрежата прегря срещу участието на звездата от поп фолка Софи Маринова.

Премиерата е обявена за 30 май в зала 1 на НДК. За първи път ромската перла ще пее освен на български, още на френски, италиански, немски и руски език.

„Спектакълът съчетава три стила-класика, романси  и фолклор. Той няма да е за хора със слаба психика. Ще се късат дипломи! Това е нов етап в музикалното взаимодействие.

Софи Маринова е невероятен творец. С всички колеги, с които говоря признават, че едва ли има по-музикален човек от нея в България. Казват, че има глас, за който едва ли и самата тя подозира! Също, че е един от най-добрите хора в България“, заяви в студиото на „Денят започва“ световното светило.

Йордан Камджалов е доволен, че негови колеги от Европа и Америка са го поздравили за това невероятно и ново музикално чудо, което той ще твори заедно със Софи Маринова. Но освен звездните суперлативи за нейния талант, световноизвестният диригент скочи бясно на всички хейтъри, които изсипаха негативизъм срещу участието на Софка.

„Заради МЕГА музикалната циганка скачам в яростна битка с всеки. С всеки, заради музиката, мистерията, свободата. Ние отиваме да правим история, а вие „бедни колеги“ ходете там, където ви заведе злобата“, бясно защити Софи Маринова световното музикално светило.

Източник: Сигнал.бг, Crimesbg.com