Оказва се, че още преди да е приключил ангажиментът на Геро в „Като две капки вода“, вече е ангажиран като водещ на проект, който ще се снима за пръв път в България. Неговото заглавие е „Скрита самоличност“, а продуцент отново ще е Маги Халваджиян. Очаква се да стартира от есента.

 

Идеята на новото предаване е участникът, който е главен герой за вечерта, да разкрива факти от биографиите на осем души, които не познава. Те могат да се отнасят до всички аспекти от живота им – от номера на обувките до професиите им – всички те са описани в предварителният списък, който участникът получава, а задачата му е да свърже всяка от точките в него с конкретен човек, разчитайки на логиката и интуицията си.

 

Голямата награда в надпреварата ще е 100 бона – паричната награда на играча нараства в зависимост от самоличностите, които успее да отгатне. Ако пък не разпознае съответния човек, губи парите.

 

И макар предаването да е създадено в Щатите още през 2006 г., то добива най-голяма популярност в Италия, където е имало цели 12 сезона. Световният формат се излъчва веднъж седмично като се очаква този график да се спази и у нас. По всяка вероятност тук то ще бъде излъчвано през уикенда. За зрителите е ясно, че Халваджиян е абониран за програмата в събота и неделя от години.

 

Очакванията са, че новото предаване ще се излъчва на мястото на „Звездите в нас“ или „С Рачков всичко е възможно“ като отпадналото шоу едва ли ще е на Рачков, освен, ако самият той не пожелае да го спрат, тъй като редовно трупа висок рейтинг сред всичките си колеги на малкия екран, съответно не е застрашен от принудително отстраняване от програмата.

Източник: Уикенд