Ергенът Алек Младенов беше "хванат натясно", а снимките доказаха цялата истина за него, при това към днешна дата, много след края на снимачния процес на предаването.

Както знаем, говореше се, че на финала остават Надежда Вишева и Магдалена Томова, а Алек избира Надя, с която разбира, че си пасва повече в течение на времето. Другият слух беше, че той не избира нито една от двете, а се разделя с тях чрез видео обръщение...

Е, тези неща още са загадка и предстои да видим какво точно ще се случи, но... Но днес слагаме край на лъжите, че видиш ли, Алек Младенов не бил богат, както се представяше в началото и едва ли не бил със средни доходи, живеещ в таванско помещение.

Фотоси на Алек показаха, че "бедничкият синеочко" носи на ръката си часовник, струващ "скромните" 7 000 лева. А дрешките му са Ралф Лорън и Армани. Фамозният часовник на ръката му е с марката Baume et Mercier и точно неговият модел се харчи за 7 бона в лева.

Е, ясно е и защо материалистката Мария Чекмарьова напъваше толкова да го целува, а Маги Томова се кълнеше в любов и как ще спи на палатка. Ще спи не, ами и хоро ще играе, защото се оказа, че семплото кемперче на Младенов е на цена от 50 000 евро. Ура!

Източник: Crimesbg.com