Животът на Весела се преобръща на 180 градуса след появата на първородния й син Светлозар. Той е дълго чакано и мечтано дете. Върви смело по стъпките на майка си и категорично заявява, че иска да стане певец. Още в предучилищната,  детето знае и пее всички хитове на майка си.

“Пее постоянно навсякъде, но предпочита да пее сам, с мен не иска, харесва му да бъде център на внимание”, разказва Весела.

“Той беше дълго чакано дете и след като го родих, посветих времето си в грижи за него. Малко сега е мамин глезанчо”, споделя изпълнителката.

Момчето е възпитавано от нея и половинката й. Весела казва, че той ги е направил по-отговорни.

“Много хубаво пее. Талантливо дете е, от малък много вярно пее. Имаха тържество в градината, дадоха му песен, но тя се оказа сложна и ни я дадоха да я разучим заедно. Като дойде вкъщи и като го чух как пее, разбрах, че той няма нужда от разучаване, изпя я прекрасно” – казва гордата майка. Детето не било стеснително, за разлика от нея самата.

Интересното около Весела е, че няма никакви естетически корекции. Напълно естествена е. Става й лошо, като види някои  които си бодат устните.

Източник:  telegraph.bg