Какво се случи снощи на поредния епизод на „Ергенът“

Изненадата дойде от Церемонията за розата. На нея ергенът Алек изгони не една, а две от момите.

Преди това имаше романтична среща с Екатерина, която повечето от участничките смятат за момиче без цвят, захлупена, подвластна само и единствено на чуждото мнение.

Само че показа изненадващо другата си страна, при която блесна, щом синеокия левент й обърна малко повече внимание. На всичкото отгоре той й подари предварително роза и така я спаси от елиминация.

А на церемонията остави без цвете две от момите. Едната, без изненада бе Криси. Която в шоуто прие ролята на „как Сийка“ и все кореше и търсеше кусури на останалите.

Особено бе нарочила Катя и винаги търсеше скандала с нея. Обаче така и не се случи искрата между Криси, което бе двустранно.

Но голямата изненада на вечерта се оказа Мария Чекмарьова . Украинката какви ли не женски чалъми не направи, за да влюби Алек в себе си.

Той обаче й призна в очите, че изпитва към нея единствено „страст и желание“ и вероятно нищо повече, макар че тя се възприе като неустоимата жена, която дълбоко е бръкнала в душата на ергена.

До снощи, когато той я изгони от шоуто с як шут. Тя толкова не успя да повярва, че остана безмълвна пред него и дълго го гледаше в очите. А той с много леден глас само й каза : „Сбогом, Мария“.

И докато Криси си тръгна гордо, Мария се разплака пред камерите.

Източник: Crimesbg.com