Здравко и Kатя, от любимия дует „Ритон“, ще чукнат скоро половин век

Петдесет години, но не от сватбата им, а от тяхното запознанство. Това любимия на милиони българи тандем скоро ще отпразнува на сцената.

В тази връзка Катя призна в ефир, че едно време майка й изобщо не харесала Здравко за зет. Те били от по-богатото семейство и тя искала за дъщеря си съпруг по-така, като адвокат, лекар или с някоя престижна професия.

Изобщо в представите й не влизала певец за мъж за единственото й чедо певец.Баща й бил по-благосклонен и той приел Здравко като бъдещ съпруг на детето си.

Здравко Желязков пък връща назад лентата за първата си среща с Катя. Той я видял за сефте, когато се връщал от бригада с колегите.

Но тя не била ходила на такава, била освободена, защото била класирана на първо място.Тогава той си помислил, че Катя Михайлова е една връзкарка. „Много ми хареса, ама изпитах  и неприятно чувство към нея“, смее се певеца.

Двамата с Катя са едно от най-дълго запазилите си брака музикално семейство. Двойката не само живее, ами и работи заедно.

„Много би било трудно, ако не си пасвахме на сто процента. Тогава просто щеше или да е  мъка, или отдавна да сме се разделили“, категорични са в това и двамата.

Източник: Crimesbg.com