Джулиана Гани винаги е била повърхностна във вижданията си за живота. За нея да имаш красива външност и много пари са приоритетите в едно човешко съществуване.

Ето защо Джулката с ужас установи, че тялото й вече не е това, което беше. Очевидно с възрастта, защото тя прехвърли 30-те, нещата за нея са се променили.

Оказва се, че Мис Силикон 2013 има целулит, при това на място, което за нея е с особена важност, а именно дупето. Със сочната си задница тя винаги е привличала мъжете, но явно вече няма да е точно така.

Докато беше омъжена за бащата на първото си дете Давид Илиян Найденов, Джули поддържаше перфектна форма, защото спазваше стриктно съветите му, тъй като той е фитнес инструктор. Освен това е и диетолог, защото има книга за правилното хранене.

Откакто е с полицая Теодор Гецов, който я дари с втори син, Гани се е запуснала. Двойката обичала да си угажда на вечеря, да хапва всякакви пържени вкусотии, което се е отразило и на двамата.

По време на последния епизод на „Като две капки вода“, излъчен по Нова телевизия, се видя ясно, че Малката Джулка, както я кръсти Биг Брадър навремето, има целулит по дупето, за ужас не само на нея, но и на всичките мъже, които точат лиги по нея от години.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com