Катя и Здравко от дует „Ритон“ са едни от любимците на публиката

Певците се славят  и като двойка с най-дългогодишен брак в гилдията, където това е рядкост. На всичкото отгоре те са заедно не само в дома си, но и на сцената. Непрекъснато!Цели четиридесет години, като мнозина от колегите им за тези години може би щяха да имат два или три брака зад гърба си?!

Затова обичният дует сподели нещо от „кухнята на брака си“ пред феновете си,  а именно дали се карат и често ли помежду им прехвърчат стрелите на скандалите.

„О-о-о, който мисли, че в нашето семейство няма препирни и скандали, много се лъже! Караме се и то доста често, по най-различни поводи. Но в края на краищата последната дума в спора има Катя. Че как иначе, в противен случай няма мир и любов в семейството“, намига съзаклятнически Здравко Желязков.

Ритонецът не скрива, че той е по-емоционалният и повече крещи. Но най се вбесявал, когато Катя млъквала и не му отговаряла.

„Ние сме зодия Козирог и Риби. Навсякъде пише, че не сме подходящи, но най-интересното е, че се допълваме“, категоричен е той.

Катя Михайлова пък определя себе си като по-разумната и дипломатична в дуета.

„Здравко е експанзивен и остават с погрешно мнение за него, но той е много добър човек“, защитава съпруга си едрогърдата певица.

Източник: Crimesbg.com