Делото срещу чалгарката Диона започна. Магистратите ще вземат решение за наказанието й след като тя беше задържана да шофира автомобила си в неадекватно състояние, а пробите категорично доказаха наличието на кокаин в кръвта й.

Знаем, че първоначално Денислава Сашова, както й е пълното име, отрече твърдо да е употребила каквито и да било опиати и заяви, че дори не е пила алкохол. Тя настояваше, че е приемала няколко пъти Нурофен и явно лекарството е било сбъркано с дрога от дрегера.

Е, кръвните тестове обаче не бъркат и пробата беше категорична - Дионка се е надрусала като пушка и се е качила в колата си. Днес обаче, на старта на делото, тя показа безумна наглост като твърдо отрече да е взимала кока и заяви, че не се признава за виновна. Това налага делото да се гледа по същество като първото му заседание ще е в началото на юни.

Дотогава вещите лица ще разгледат всички доказателства, резултатите от кръвните й проби, свидетели, абсолютно всичко. Но Диона не иска споразумение с прокуратурата и явно ще държи на това докрай, посъветвана вероятно и от адвокатката си.

Днес тя отказа коментари пред медиите и директно нахълта в залата, облечена поне прилично - без обичайния й стил на магистрална труженичка. Сигурно и за това са я предупредили предварително.

Източник: Crimesbg.com