Самочувствието на Дани Петканов пострада жестоко

Лудия репортер винаги е бил надувко и в репортажите си дори се е гъбаркал с жените. Но дойде време да получи най-голямата обида и то от жена.

Бившият на манекенката Алекс Богданска си го получил от две момичета в един от софийските градски паркове. Двете си говорили и се наричали една друга с „брат“.

След като чул обръщението им зевзекът решил да се изкодоши с двете и съвсем невинно ги попитал дали може да се присъедини към компанията им, като трети брат.

Дани Петканов не само че не очаквал този отговор, но той го накарал да „зяпне с уста“. Защото двете момичета му отговорили, че той ще им бъде…тяхната сестра.

„Гръм да ме бе треснал, нямаше така да се парирам. Гледам и не вярвам на очите си, че аз на мека китка ли приличам“, напълно объркан е Даниел Петканов. И обяснява, че по-голям удар по мъжкото си его досега не бил получавал.

Въпреки че се ожали в нета, Лудия репортер подмина с мълчание питанките за новия приятел на бившата си съпруга. Както стана ясно Александра Богданска има ново гадже, което се казва Мартин. В момента те са на почивка в Тайланд.

Източник: Crimesbg.com