Страстите Благови приличат на индийски сериал

Най-големият любовчия след футболистите има сериазен проблем с обвързването. След като една жена му клекне и стане негова, той я зарязва и хуква към поредната.

В случая обаче наш Благойчо се върнал към….бившата Полина. Той завъртя любов отново с Полина и то зад гърба на Ивана.

Излъганият в случая  е най-новата му тръпка Ивана, за която пътеки направи да я свали. И в колко телевизии ходи, за да „реве“, че многооо я обича.

Е, след като стана негова щерката на Ванко 1 вече не му е интересна. Много интересно обаче как ще реагира рапъра Ванко, след като разбере, че нашарения ритнитопковец се гаври с единственото му чедо.

А как се е случил сериала между Полина Спасова и бившия й съпруг. Поли и Благо сложиха край на брака си малко след като Джизъса излезе от „Сървайвър“.

Бракът им не издържа и година, а причината за раздялата не стана ясна, вероятно заради забежките на набожния екс футболист.

В края на миналата година обаче, след като Благой разбрал, че Поли си има нов приятел, започнал дай пише любовни съобщения.

И смуглата красавица подала, като отново се вързала на акъла на Благо и двамата завъртели любовна афера, под носа на Ивана, кълнят се очевидци на свалката

Източник: Интрига.бг, Crimesbg.com