Говореше се, че Райна Караянева и Башар Рахал са се разделили, заради изневерите на актьора, които любимата му отказала да търпи и да прощава повече. Чудесно! Умните жени така правят... Но после си намират читав мъж, а не налитат на същата стока, че и отгоре...

Явно Райна е направила тази грешка и това разкриха близки до приятелския кръг на новия й мъж - Стефан Церовски, който е син на бившата кметица на Перник - Вяра Церовска. Както вече стана ясно, той е лекар ортопед и се показа с Райна на премиерата на "Аферата Пикасо". Церовски си паднал по блондинката с 12 ринопластики на носа и не му отнело много време, за да я спечели.

Караянева още ближела раните си от Башар Рахал, може би и затова бързо поддала на чара на лекаря. Който обаче се оказа страшен бройкаджия и голям женкар. Негови познати през смях разказват за жените, които дори да се скубали заради него преди няколко години като една от култовите сцени се разиграла дори в клиниката, където той работел.

"Дано Райнето успее да го кротне, че каквато му се слава носеше... мале, мале! Малко бързичко забременя от него, но да са живи и здрави! И дано не й се насити скоро, особено когато тя ще има грижи за бебето, а той ще се чуди какво да прави, за да се разнообрази", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com