Ами така е то - химията, колкото и да е голяма, трае максимум три години - дори това е твърде рядко. А ожените ли се и появи ли се дете... пиши го бегало. Отпускаш се, успокояваш се и ти е едно такова лежерно... чак за секс не ти се мисли. Класика, която виждаме и в семейството на Златка Райкова и Карен Хачатрян.

Никой нямаше да предположи това, защото Русата Златка винаги е държала да я имат за сексуален хищник едва ли не, но истината лъсна, благодарение на мъжа й. Снимки от последната им почивка шокираха мрежата в буквален смисъл.

Арменецът е толкова надебелял и така се е отпуснал, че потребители "нежно" го сравниха с прасенце - или поне натам се е запътил. Очевидно на двамата им е спокойно и мързеливо, свикнали са един с друг, няма вече напрежение и кой кого и дали ще задържи... идилия. Която в доста случаи води със себе си и познатото напълняване.

Е, Златито още се държи и блъска във фитнеса, щото... знае ли се. Карен току-що навърши 30 години, а тя гони 40-така - ако в един момент той реши да я зареже заради по-млада, как ще се пласира ако не е във форма. А и вече има не едно, а две деца от различни бащи, едва ли й се търси трети.

Източник: Crimesbg.com