Казват хората, че истината винаги лъсва и ето на - това се потвърди за енти път в случая с Райна Караянева и Башар Рахал. След доста години заедно, през които се представяха като перфектната и адски влюбена двойка, те се разделиха от раз. Буквално с гръм и трясък, толкова неочаквано за всички.

И всички се питаха - защо, коя е причината. Е, ето я причината - година по-късно тя излезе наяве като първо излезе от корема на Райна, разбира се. И да е жива и здрава "причината", защото това е бебе. Да, Караянева роди и днес лично пусна снимки от благословеното събитие. Стана ясно също, че бебочето е родено в шестия месец, но е добре.

Бащата, разбира се, не е Башар, но вече е пределно ясно защо той изчезна от живота й с 200. И почти веднага след раздялата обяви връзката си със своята колежка Любомира Башева.

Стана ясно, че Караянева е била тази, която му е сложила рога с настоящия си мъж - Стефан Церовски, за когото се знае, че е лекар ортопед, син на бившата пернишка кметица Вяра Церовска и който, по всяка вероятност е и бащата на бебчето.

"Интересно дали Башо ще й се обади да й честити. На него не щя да му роди бебе, ама на тоя, по-младия, моментално клекна. Ей, това женорята са опасна работа, дано на Рахал му провърви с новата, че тя пък е още по-мъничка", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com