Преди часове Благой Георгиев се появи в ефира на "Събуди се". Тъкмо повечето от последователите му се чудеха какво става с него и къде се покри, защото дълго време беше извън медийното пространство, което е непитично. Е, ето го Благой, появи се... за да признае най-вече, че е бесен.

Да, Джизъса - опа, май сбъркахме, да прощава... Благой призна, че именно това "Джизъса" го вади от кожата му. Прякор, който той не понасял и който искал да се забрави, но продължават да му го лепят наред.

"Това Джизъса ме кара да беснея. Дразня се адски много, а не съм човек, който лесно излиза от релси. Но съм набожен човек и този прякор ми звучи като обида. Измислиха ми го навремето в "Шоуто на Слави", Виктор Калев го повтаряше постоянно и ето, че вече всички го смятат за второто ми име по лична карта, едва ли не. Искам да спрат", заяви той в ефир.

А после обясни, че татусите му са правени само в прослава на Бога като едно време е смятал, че е правилно. Отдавна няма нови татуировки и не мисли да си прави, но не съжалява за тези, защото са част от живота му.

Георгиев се оказа и "пророк". Той заяви пред камерите, че иска Видинският митрополит Даниил да стане новия Патриарх на България, защото е с най-силна вяра и най-мъжествен и ето, че позна. Вече имаме нов Патриарх в негово лице. На многая лета!

Източник: Crimesbg.com