Александър Сано и красивата му жена Нели Атанасова май са разделени от месеци

Горещата клюка витае из публичното пространство. Двойката отдавна не са се появявали заедно на общи събития, нито се следват в мрежата, алармират източници.

И причината не е, че Сано ще е един от водещите на новото риалити за оцеляване „Островът на 100-те гривни“. Там негова партньорка във воденето ще е актрисата и модел Диляна Попова. И именно тя е в основата на интригата.

„Както едно време стори с Асен Блатечки, май  и сега Диляна Попова ще подпали, ако вече не го е сторила и брака на Александър Сано с чаровната му половинка Нели“, коментират в мрежата.

Още повече, че синеочката от Гулянци се е разделила и с последното си гадже, ресторантьора Лъчезар Захариев,и няма мъж до себе си.

А снимката, която пуснаха двамата е красноречиво доказателство, че между тя прехвърчат искри и те не са само приятелски.

Че вероятността за интимност между Сано и Диляна е огромна, се вижда и от снимките с невероятната филипинска джунгла на самотния остров, която пуснаха и двамата на профилите си.

Фотосите събраха хиляди лайкове, но Нели Атанасова изобщо не е реагирала. Според нейни близки бившата гимнастичка и водеща се е затворила в себе си и „ближе рани“ заради изневярата на Сано.

Източник: Crimesbg.com