Анелия не е на себе си след раздялата с бизнесмена Любомир Захариев

След сватбата си с Коко Динев и раждането на единствената си дъщеря от него Ивон, певицата ревниво пазеше личния си живот. Тя имаше няколко кратки любовни авантюри, но никога не е показвала кой е мъжът до нея.

След толкова време хитовата изпълнителка най-после показа мъжът, в когото бе лудо влюбена. Двамата дори с богаташа Любомир Захариев се сгодиха, а пърхащата от любов и щастие Анелия се премести да живее в неговия дом. Като своя палат остави на разположение на щерката Ивон.

Поп фолк дивата не спираше да демонстрира любовта си, да се показва с Любо по почивки и събития, като винаги грееше от щастие до него. Тя повтаряше, че той е мъжът на живота й и такава любов никога не била изживявала.

И когато феновете й стискаха палци да е щастлива, а тя обещаваше сватба като на Шехерезада, приказката свърши. Оказа се, че Любомир бил доста шавлив и  не спирал с изневерите, заради което двамата се разделиха.

Вчера обаче Анелия изненада последователите си, като на рождения си ден се пусна по бяла рокля, като булка. Вероятно, за да покаже на бившия си Любо какво е изпуснал…

Източник: Crimesbg.com