Безспорно той е един от най-красивите ни и харесвани от дамите актьори. Опашки се редят за Владо Карамазов, който обаче никога досега не е представял официално своя приятелка. Разбира се, основна причина за това е фактът, че актьорът не афишира нищо от личния си живот, но има и друга. И тя е, че просто никога не е срещал онази, която да преобърне света му.

Днес, когато е на 45 години и е напълно осъзнат и наясно със себе си, Карамазов издава книга за живота си, в която най-после ще обясни на феновете си как разсъждава и какво иска, или не иска от живота.

Преди премиерата й обаче, той повдигна завесата и разкри отговора на основния за почитателите си въпрос - защо все още не е създал свое семейство.

"Разбира се, нямам нищо против да имам деца, напротив, те са нещо прекрасно. Само че за мен децата никога не са били на всяка цена. Няма и да бъдат. Не искам просто да се размножа, че да кажат хората - браво, тоя е потентен, изпълни си предназначението. Това за мен са глупости. Ще имам деца, когато и ако открия жената, с която искам да бъда и която искам да е тяхна майка", заяви Карамазов.

След което обясни, че мрази напористите и лигави жени, такива, които обсебват и драпат да променят мъжа по свое желание. "Да ви кажа честно, досега не съм срещал тази, която да ми отнесе главата и да не мога без нея. Срещна ли я, няма да я оставя да ми се изплъзне", смее се Владо.

Източник: Crimesbg.com