Чалга дивата Лияна все още е сред топ гърлите в бранша, но не заради творчеството си, а заради перфектното тяло. Знаем, че братовчедката на Коцето е тренирала като малка, а буквално целият й живот до днешна дата е съсредоточен върху движението, фитнеса и режимното хранене. И това няма как да не даде резултат.

Явно обаче Лияна не е човек, който да задължава дъщеря си да поема по нейните стъпки към съвършените форми и това личи от снимките на Дениз. 23-годишната Дениз Йозджан не се беше появявала от много време в медийното пространство, затова и болшинството потребители не успяха да я познаят.

"Ако не са заглавията на статиите, никога няма да се сетим, че това е дъщерята на Лияна. Та те преди повечко си приличаха, а сега нямат нищо общо", коментират в нета.

И наистина е така, не само, защото Дениз върви по-замазанка, а просто в лицето прилича на себе си, не на родителите си. Всъщност не сме виждали скоро баща й - Махмуд Йозджан, така че не можем да твърдим за него.

За разлика от Лияна обаче, Дениз няма нужда от силиконови импланти, защото не просо си има естествени дадености - тя направо шашна с огромни "балкони", които не крие и щедро показва в мрежата.

Източник: Crimesbg.com