Най-тежката присъда за насилника Георги Георгиев иска нарязаната от него Дебора Михайлова, която вече цяла година се пече на бавен огън заради разигралия се кошмар. Днес се състоя четвъртото заседание по делото, на което Дебора от Стара Загора отговаряше на въпроси цели пет часа. Да, пет часа тя беше разпитвана от магистратите в Пловдивския районен съд, след което нервите й не издържаха.

Михайлова излетя буквално бясна от залата, като излезе навън и остави родителите си и други свидетели да продължат с показанията, но без нейното присъствие в сградата.

"Оставете ме на мира! Не искам да отговарям на въпроси. Това, което искам е след тази кошмарна една година всичко това да приключи завинаги. Искам да го забравя", заяви само Дебора.

Знаем, че 18-годишната девойка, която се вля в редиците на чалгата наскоро, е имала любовна връзка с насилника си преди време. Това не е първата му агресия над нея, но определено е най-жестоката и в тотален разрез съд закона.

Макар че защитата му настоява за промяна на мярката му за неотклонение в по-лека, защото, видиш ли, човекът излежал в ареста вече цяла година, а бил задържан неправомерно...

Източник: Crimesbg.com