Двамата бяха пример за любов, която изглеждаше, че ще трае вечно. Тя го наричаше своето "всичко", но ето че "всичкото" спечели един риалити формат и се помисли за божество... Силвия Петкова и Зоран Петровски живееха чудесно, докато той не си тръгна с победата, славата и парите от "Сървайвър". После стана страшното за нея.

Вместо да построи мечтаната къща за семейството си, както многократно заявяваше, Зоран взе, че се влюби. В засукана и много красива перуанка. И напълно забрави за любовта си към Силвия, която не му е изневерила дори с мисъл, категорични са нейни колеги и приятели.

И това си личи. Днес Петкова е сама на почивката си, докато Зоран е със сина им и любовницата си. Той не се поколеба да й се обясни публично в любов преди дни, снимайки я край морето. През ум дори не му мина, че това ще е поредният нож в сърцето на Силвия.

Днес Петкова пусна снимки - уж радваща се на юлското слънце, но всички забелязаха, че никак не изглежда радостна. Напротив - тъгата е белязала погледа и лицето й, което е видимо състарено и посърнало.

"Яд ни е да я гледаме така. Силвия, която грееше до Зоран, само им вижте снимките преди - като слънце беше в лицето, сияеше... а сега... Дано да си намери по-скоро достоен мъж, за да забрави тази подла свиня. Такъв се оказа мъжът й", гневят се аверите й.

Източник: Crimesbg.com