Камен Воденичаров не е свалил доверието си от доскорошния си приятел и съдружник Слави Трифонов

58-годишният актьор  и водещ въпреки всичко смята, че Слави Трифонов има потенциал на политик, който може да даде много на България.

Певецът-продуцент не е свалил напълно доверието си от Дългия. Все пак признава, че двамата са се разделили със скандал, а тяхната кавга се отразила и на екипа, който също се разделил на две.

Популярният актьор застава зад Дългия в политическите му ходове, защото вярва в него и потенциала му, който бил почти неизчерпаем.

„Вярвам, че Слави може да направи нещо значимо. В края на краищата всеки прави грешки, но важно е да се учим от тях и да продължаваме непред“, убеден е комика.

Двамата със Слави Трифонов се познавали отдавна и заради това мнението му по въпроса бил несменям.

„Да, със Слави ни свързва добро приятелство, въпреки че между нас е имало адски скандали. Бяхме и съдружница. Но всеки поотделно постигна това, което желаеше.

И не успяхме да открием формулата, за да го направим заедно. В крайна сметка изборът ни мина през раздяла. Не мога да си кривя душата, беше болезнена“, призна Камен Во.

Воденичаров разкри още, че двамата с Дългия са се хванали не с една, а с три дини под една мишница. И било въпрос на време накъде да поемат.

Източник: Crimesbg.com