След поредица от скандали, лъжи, клюки и спекулации за любовта им, президентската двойка на Франция - Еманюел Макрон и Брижит Макрон най-после говори открито за личния си живот. Знаем, че предстоят поредните президентски избори във Франция и това е причината за появата на нови безумия по адрес на настоящата двойка - като това, че Брижит всъщност била опериран мъж.

Разбира се, това не отговаря на истината, а самата тя заяви, че никога не е чувствала вина затова, че обича. Преди да срещне своя Еманюел, Брижит не познавала истинската любов...

"Бях омъжена, с три деца, но лудо се влюбих в Еманюел и не ме интересуваше, че той е ученик", казва към днешна дата г-жа Макрон. Тогава тя била на навършени 39 години, а любимият й едва на 15 лазарника. Факт е, че Еманюел пръв хлътнал по учителката си. Това обаче не е странно, защото много ученици го правят. Нетипичното е, че тя му е отвърнала, още повече като е имала толкова стабилно и голямо семейство.

Като разбират, близките на момчето полудяват дотам, че го махат от училище, местят го от родния му Амиен в Париж, но те продължават да се срещат всеки уикенд. Засрамен от скандала, съпругът на Брижит също се мести от града, за да не е в устите на хората, като преди това двамата се развеждат.

Изпаднал в пълна депресия, две години по-късно, когато вече е на 17, Еманюел заявява - край! Остава с Брижит и не позволява никой да се опитва да му влияе.

Източник: Crimesbg.com