Ивана и Десислава се замесиха в огромен  фолклорен скандал на празника на софийското градче Годеч

На сцената двете поп фолк диви се хилят и гевезят, като изпълняват една от най-тъжните народни песни „Стара майка“.

Това бе качено във видео, което накара мрежата да изригне.В хейта се включи и авторката на песента, народната певица Ана Мария.

„Тази песен има огромна сантиментална песен за мен. Написах я, когато татко почина и със сестрите ми се разпръснахме, за да търсим препитание.

Една вечер мама ни е чакала, но ние не дойдохме. Голяма е майчината обич и тя ни прости. Тогава песента сякаш излезе от дълбините на душата ми и сега ми е болно, като я виждам да се гаврят с нея. Ако двете певици не са усетили посланието, поне да имат уважение към публиката“, изригна народната певица.

Ивана и Десислава отрекоха да са се гаврили с песента, както и с фолклора, който дълбоко уважават и двете. Те се извиняват за конфузната ситуация, която са предизвикали, но без лошо чувство.

„За мен Ана Мария е втората Недялка Керанова, една от най-големите народни певици. Решихме с Деси да изпеем „Стара майка“, но нямах представа, че тя не знае текста. Затова се засмяхме във видеото, защото тя обърка текста. Извинявам се за създалата се ситуация“, каза Ивана.

Източник: Хотарена, Crimesbg.com