След скандала с бореца Кирил Терзиев и тупаниците, които стовари върху перхидролената глава на Светлана Гущерова, тя и нейният Мечо - Християн Гущеров си биха камшика и офейкаха от дома си. И как иначе, когато Терзиев може да е следствен, но ги търси за огромна сума пари - както се разбра, над 300 бона.

Изплашени, че той може да се върне, или още по-зле - да изпрати хора да търсят парите му, блондинката и синът на Добромир Гущеров стегнаха багажите и се изпариха за броени дни.

Самата плеймейтка призна в нета, че семейството й вече не живее на старото място, а са се нанесли в ново. С техните дългове и липса на приходи няма как да се купят жилище, с което е наясно всеки адекватен човек. Вероятностите са две - или са под наем, или са се примолили на някой роднина или познат да ги приюти за известно време, докато трае следствието.

Светлана пусна снимка от новата си обител, където беше заснела двора - добре поддържани зелени площи, дървета и кътче, където децата да си играят. Ден по-рано Християн Гущеров излезе със сълзливо стори, в което написа, че с любимата му се справяли с ударите като се държат заедно и се обичат.

"Кой им вярва на тези лентяи и паразити?! Само за кинти мислят и гледат откъде да ги докопат, но без да си мръднат пръста да работят", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com