Да, тя все пак има 18 години - навърши ги преди няколко месеца. И ето, че днес е вече официално сгодена жена. Скандалната Мис България Елизабет Кравец, която беше детронирана заради неспазване на задълженията си по договора, е на Филипините, заедно с гаджето си Атанас Пелтеков.

Както знаем, двамата влязоха в риалити формата "Островът на 100-те гривни", а пловдивчанинът използва момента, за да предложи брак на любимата си. Разбира се, Елизабет моментално каза "Да" и ето, че пръстенът е вече на ръката й.

"Има си хас да откаже - това момче е не само хубаво, ами парите на родителите му са направо красиви... Пелтека е адски богат като самият той има над 350 000 последователи в мрежите, има си и марка дрехи, както и фирма за създаване на видео съдържание. Плюс богатството на родителите му, смятай... Украинчето трябва да е ненормално, за да не се съгласи", смеят се близки до Пелтеков.

Атанас и Елизабет засега били доста влюбени като тя му казвала "Бебе", а той на нея "Любов моя". "Дано да са заедно и занапред, че колкото "бебета" и "любови" сме виждали да се разпъркват пред очите ни... Те всички уж много се обичат, бият тъпана, а после не искат да се гледат и на снимки. Жалка работа", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com