Малкият брат на Фики Стораро - Емрах Стораро, който в момента участва в Денсинг старс, се е взел за осмото чудо на света, или поне някъде около него... Откакто изпъпли на музикалната сцена, пробутан от баща си и батко си, Емрах не знае на кой свят е. Взима се твърде на сериозно, върши безумия, има проблеми със закона и алкохола, че дори посяга и на жени.

Помним как той счупи носа на бившото си вече гадже - Теди Александрова след купищата си изневери и последвал скандал в автомобила им. Досега бащата на Емрах - Тони Стораро, гледаше да не взима отношение по темата, поне не публично. Е, ето че и той вече не издържа, дойде му в повечко...

Тази събота, само ден преди Националния ни празник 3 март, Тони Стораро ще седне на диванчето срещу Алекс Сърчаджиева и ще разкаже болката си в предаването й. Там той ще направи съпоставка между двете си деца, която никак няма да се хареса на Емрах.

"Фики е чудесен. Той е еталонът, който сме имали, за дете. Но брат му... Емрах е малко в срещуположния край", казва с болка Тони Стораро, признавайки, че малкият му син е голямо разочарование.

Явно и той, и съпругата му, и дори самият Фики, не могат да излязат на глава с Емрах и да укротят буйния му и откровено просташки нрав. А дали той ще се замисли след думите на баща си, ще видим тепърва.

Източник: Crimesbg.com