Дизайнерът Алекс Ковачев, който, в интерес на истината, стана познат на масата българи след сватбата си с Гери Малкоданска, се оказа тотален сноб. Пълна надувка и то без покритие.

Ковачев разгневи потребителите в нета за пореден път, защото го прави редовно. Той обича да се показва като един вид по-висш от останалите, по-умен, по-класен, абе... всичко по. Въпреки че май единственото, което му е в по, е претенцията и простотията, защото само един натурално прост човек може постоянно да парадира с нещо.

Този път Алекс се изцепи в мрежата, че не понасял ламиниран паркет и дори му се повръщало от него - цитираме го. Той, видиш ли, харесвал естествения такъв и не би се унижил да си постави ламиниран у дома.

Представете си реакциите на адекватните българи, които едва си позволяват ремонти в къщите си на по 10 години и отгоре, да не говорим, че и ламината е доста скъп. А естествения изобщо не могат да си го и помислят...

"Надуто и превзето л@йно! Какво се правиш, че си се родил със сребърна лъжичка, бе, цървул?!", погнаха го в нета. И масово питат Гери Малкоданска какво му хареса на тоя "надут оръфляк", че му се даде.

Източник: Crimesbg.com