От вчера гърми новината за бременността на Преслава, която чака второто си дете на 40 години. Знаем, че първата й дъщеричка Паола вече порасна и е едно малко-голямо момиче, а двамата с баща й - Павел Лазаров се обичат и разбират чудесно. За кога да чакат да си направят второ дете?!

Самата Преси се появи с доста надуто коремче, което не криеше, по време на последното си участие, а близки до нея подшушнаха, че вече е в четвъртия месец от плодовитостта си...

Масово хората се юрнаха да честитят на певицата, която днес за първи път реши да проговори публично и да разкрие, че... не - не била бременна, била се поналяла.

"Не съм бременна, но благодаря за пожеланията. Просто си хапвам добре и си имам завиден апетит", смее се чалга дивата, която показа и как носи дъщеря си Паола на конче в мола - нещо, което не би правила, ако в корема си има бебе.

Въпреки това обаче мнозина се съмняват, че певицата е надебеляла. А причината е, че по време на първата си бременност тя почти до последно криеше упорито от суеверие и нищо чудно и сега да е така.

"Но пък тогава щеше да мълчи, а нямаше да отрича бременност, което пак, според суеверията, не е хубаво", разсъждават нейни фенове. В крайна сметка до месеци всичко така или иначе ще стане кристално ясно.

Източник: Crimesbg.com