Натали Трифонова е почти сигурното ново лице в „На кафе“ през тази есен. Противно на логиката, предаването все още има необходимия рейтинг да остане на екран, а и бюджет за нови попълнения.

Синоптичката в момента води преговори с хора от началните етажи на ръководството в Нова телевизия. Идеята е тя да замести напусналата в посока „Съдебен спор“ Ромина Тасевска и да стане панелист.

За да измени на Би Ти Ви, която направи толкова много за нея, от Нова са приготвили значително увеличение на заплатата й. Тя ще прибира по 10 000 лв. на месец, като ще работи не само в „На кафе“, но ще води и прогнозата на времето.

За горе-долу същата работа в БТВ Трифонова прибира по 7 бона на месец. Там тя е водеща на „Култ“ и синоптичка.

Като допълнителен стимул за предателство спрямо Би Ти Ви от Нова са подготвили за блондинката и чек от 30 000 лв. Това е еднократна сума, която тя ще получи, ако се осъществи трансфера.

Единственият проблем, който може да развали трансфера, е Гала. Водещата никак не харесвала Натали Трифонова, защото смятала, че може да й отнеме славата.

Гала приближава 60-те и чувствала всяка млада колежка като заплаха. Разбира се, сред панелистите досега е имало млади и красиви жени. Ева Веселинова и Ромина Тасевска например, но те са някак по-скромни, докато Натали винаги иска прожектора да бъде насочен към нея, което може да е проблем във взаимоотношенията й с Гала.

Някогашното момиче на късмета от „Супершоу Невада“ с водещ Къци Вапцаров на първо четене отказало да приеме русокосата синоптичка в състава си.

Източник: Crimesbg.com