За огромен проблем призна лично Цветелина Петрова, позната повече просто като Цвети на Криско. Бившата стюардеса и танцьорка в някои от клиповете на рапъра, напоследък не се е появявала с него или с децата си по мрежите.

В началото на връзката им и след раждането, главно на първото дете, двамата не спираха да се "рекламират" като перфектно и сплотено семейство и родители. Тези неща отдавна секнаха - Талев се зае с бизнеса си, а неговата Цвети се юрна и тя да става инфлуенсър (то вече не остана и селска пръчка, която да не се цани за същото)...

Днес Цветелина се опитва да бъде естествена и да свали изкуствените мигли, екстеншъни и прочие като се зае да се махне дори татусите, с които се беше нашарила преди време. Оказа се обаче, че това е трудно, болезнено и дори грозно, защото кожата страда и й трябват месеци, че и години да добие предишния си здрав вид - което личи по премахнатата татуировка на деколтето.

Явно Петрова се е отказала да маха другите и да ходи с "изгорена" кожа, признавайки, че се е провалила. "Не успях, провалих се в опитите си да си върна старата форма и вид. Не исках да стане така, но уви... Затова много внимавайте какво правите с тялото си", казва Крисковица.

Източник: Crimesbg.com