Деси Стоянова напусна Би Ти Ви разплакана

Любимата водеща на „Преди обед“ изненада зрителите с решението да се оттегли завинаги от екран. Брюнетката направи това с първия си екранен партньор Сашо Кадиев и разтърси зрителите.

Много варианти се завъртяха около решението на Стоянова да се оттегли от медията. Въпросите от щекотливи и по-любопитни не спираха да се въртят в публичното пространство, на които водещата отговори сама.

По думите й тя се оттегля, за да се отдаде на занимание, което  е вършела паралелно с години. И това е обучения по презентационни и медийни умения.

„12 години бях на екран и сега затварям тази страница по собствено желание. Научих са да отстоявам себе си, станах по-търпелива и смела, без да се влияя от чуждото токсично мнение.

Решението ми не бе лесно, нито спонтанно. Обмислях го дълго време и сега усетих, че времето е дошло. Но съм истински благодарна на Би Ти Ви, която ми даде много“, заяви насълзена Деси Стоянова.

Тя призна, че отначало изобщо не харесвала екранния си партньор Сашо Кадиев. Той много я дразнел, като често мненията им се сблъсквали. Но решила да даде шанс и нещата наистина се получили.

Решението да се оттегли от екран било провокирано донякъде и заради децата й, понеже искала да им осигури спокойно детство, като не ги обременява с известността си.

Източник: Crimesbg.com