Зрителите на Би Ти Ви получиха неочакван "шамар" днес, когато любимката им от години - Деси Стоянова, си взе сбогом с тях. Не, тя не просто излиза в отпуск до следващия сезон на "Преди обед", а напуска окончателно медията и изявите си в нея.

Самата тя оповести решението си в ефир като сподели, че утре ще бъде последната й изява на екран - но не с партньора й Петър Дочев, а с предишния - Сашо Кадиев. Двамата със Сашко ще застанат един до друг пред зрителите за последно като него после ще продължим да го гледаме в "Кой да знае", докато Деси ще се насочи в друга посока. Както знаем, тя преподава и води уроци и курсове за медии и медийно поведение, които иска да развие още.

Близки на водещата обаче разкриха реалната причина за напускането й, защото досега тя отлично се справяше с двете неща едновременно. А причината е, че така и не успяла да влезе в синхрон и спойка с Дочев.

"Тя осъзна, че тандемът, който направиха със Сашо, няма да се повтори. Това се усеща и от самите зрители. С Петър нямат лични проблеми и търкания, но просто я няма онази енергия, с която правиш нещата с лекота и ти се иска да ги продължаваш. Десито разбра, че цикли на едно място и е време за промяна", обясниха източниците.

Източник: Crimesbg.com