Емилия е сред най-опозорените певици у нас. Тя понася какви ли не удари от мъжете в живота си, а не се противи дори.

Пореден пример за това е прошката й спрямо Жорж Башур, от когото има момиченце. Съпругът й я заряза по най-унизителния начин, за да се напъха в леглото на много по-млада от него жена. В продължение на месеци фолк дивата криеше това унижение в живота си.

Животът на Жорж обаче рухна за много кратко време. Бизнесът му е пред фалит и затова любовницата е потърсила бърз изход от тази връзка.

Башур отново е с Емилия, за което свидетелстват техните последни публикации в социалните мрежи. Наскоро певицата обяви, че се навършват 7 години от началото на връзката им.

Всяка уважаваща себе си жена не би приела обратно мъжа си неверник, но Емилия очевидно се чувства като мъжка изтривалка и тя действително е такава. Помним колко години Коко Динев, от когото са първите й две деца, й слагаше рога пред очите й, дори с нейни колежки като Джена например, а тя си мълчеше и не го напускаше.

Ясно като бял ден е, че изпълнителката на „Не виждам” е мазохост. Не може да те правят за смях и на следващия ден все едно нищо не е било.

Източник: Crimesbg.com