Александър Младенов срина „Ергенът” дотам, че да постави под съмнение съществуването му. Срамът от представянето му и особено от финала, който спретна, още държи влага на екипа на шоуто.

Първоначално от Би Ти Ви взеха решение да преустановят „Ергенът” и кастингите за участнички бяха спрени. От няколко дни обаче има ново решение.

„Ергенът 4” все пак ще се състои, но с нов регламент, който касае избора на главния герой. От телевизията са проумели, че за успешен сезон най-важен е Ергенът, а не момите.

Досега той беше избиран по незнаен начин, но твърде субективно. И Виктор Стоянов, и Евгени Генчев, и Александър Младенов са получили обаждане от продуцентите, а не са се натискали сами да влязат в шоуто.

Това се променя. Ергенът вече ще се избира така, както и жените – чрез кастинг. Това означава, че новият главен герой ще е някой, който жадува да участва. По този начин се цели и самият Ерген да бъде също толкова мотивиран, колкото и участничките. Защото предните трима изглеждаха така, сякаш са там само за слава и пари, отбивайки номера.

Припомняме, че Алек от сезон 3 направи за смях цялото предаване. Първо, защото унизи двете финалистки, като послуша майка си и се показа като мамино синче. И второ, защото след излъчването на сезона той се скри и не изпълняваше договора си.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com