Михаела Маринова започна кариерата си от Х Фактор, където беше едно срамежливо, захлупено, че дори и смотанко момиченце - типично като зубърите по филмите, но поне беше естествена и наистина симпатична в непринудеността си.

После обаче, когато Саня Армутлиева реши да я "обработва", Мишето се зае да се прави на мацка и да го играе изкусителка, въпреки че не й идва отвътре като на една Камелия, например... Както и да е - с много зор, съвети и стилисти, успя.

И тъкмо се радваше на това, когато се влюби до уши в грешния мъж, оказал се женен. Оттам тръгна драмата на Маринова, която наскоро се показа уж с ново гадже, по което е хлътнала. Млад и симпатичен мъж, с когото беше в Италия, но когото ползва за заместител, разкриха шокиращо нейни близки преди седмица.

Не това е огромният проблем обаче, е фактът, че заради разбитото си сърце, Михаела е започнала да обръща чашките все по-често и по повечко. Почти нямало вечер, в която да не пие, а последните й размазани фотоси говорят, че и тези около нея не са по-адекватни.

"Нали е щастлива с новия си, защо тогава по нощите не изтрезнява?!", риторично питат източниците.

Източник: Crimesbg.com