Днес изглежда, че всяка марка дрехи предлага мъжки пухени якета в колекцията си, а това прави вземането на решение при избор по-трудно. За да ви помогнем да разберете кое от тях е най-подходящо за вас, по-долу ще ви представим най-модерните стилове мъжки пухени якета за годината, които не само са отличен избор за ниски температури, но и са със стилна кройка, дълга трайност и носят голям комфорт.

На какво да обърнете внимание

       Стил и естетичност: Тъй като повечето пухени якета в https://modivo.bg/c/muzhe/obleklo/yaketa/pukheni-yaketa имат еднаква функционалност, когато избирате новото си пухено яке, обърнете внимание на това как изглежда и как ще ви стои.

       Размер и кройка: Важно е да изберете яке според вашия размер, но не по-малко е важна кройката, която не стои еднакво добре на всеки човек.

       Количество и тип пълнеж: Колкото повече пълнеж има зимното ви яке, толкова по-ефективно ще ви изолира от студа. Пълнежът може да е естествен (напр. гъши или пачи пух), синтетичен (в повечето случаи полиестер) или да е комбинация от двете. Всеки тип пълнеж има своите плюсове и минуси.

       Материя на горния слой: Повечето зимни якета имат полиестерна или найлонова повърхност, за да им придаде естествени водоустойчиви свойства и издръжливост. Някои изключения са зимните връхни дрехи от памук или друг синтетичен материал.

Мъжки зимни якета, които си заслужават инвестицията

Мъжки пухени якета Mammut Whitehorn

Зимните якета Mammut Whitehorn имат добро съотношение между топлина и тегло. Ще почувствате качеството на това яке веднага, щом го облечете. Външната му част е 100% полиестер, което означава, че е водоотблъскваща, не се разкъсва и издържа на износване. Подплатата се състои от 100% естествен патешки пух и перушина, а дизайнът позволява свобода на движенията, като същевременно якето поддържа топлината, независимо от времето навън.

Мъжки пухени якета EA7 Emporio Armani

Пухените якета EA7 Emporio Armani, които можете да разгледате на https://modivo.bg/c/muzhe/obleklo/yaketa/pukheni-yaketa/marka:ea7_emporio_armani, са изключително стилни, като имате възможност да избирате между различни дължини, дизайни и цветове. Моделите се отличават с двупосочен цип, гладък десен, а материалът, от който са изработени, са 100% полиестер, което гарантира не само топлина, ветро- и водоустойчивост, но и отлична трайност.

Мъжки пухени якета Haglöfs

Това зимно яке е запълнено с традиционния патешки пух, който осигурява отлична изолация в студеното време. Якето се отличава с функции като бързо съхнене, водоустойчивост, защита от вятър и не запарва, тъй като материята е дишаща. Не случайно този вид е избран сред най-добрите якета за 2024 г, тъй като съчетава всички тези предимства в допълнение към осигуряването на отлична топлина. Качулката е регулираща се, което я прави удобна и практична, има предпазител за брадичката, а ластичните маншети осигуряват повече топлина на ръцете и на цялото тяло.

Мъжки пухени якета The North Face

Якетата The North Face определено грабват вниманието, когато имате нужда от топлина и комфорт в студеното време. Това са едни от най-топлите и удобни модели като цяло с многобройни уникални характеристики, които ще ви накарат да носите такова яке с удоволствие. Еластичната подплата от 100% патешки пух и перушина се усеща изключително мека при допир. Ластичните маншети за китките и регулацията за пристягане на долната част също са сред най-удобните. Якетата разполагат с предни джобове за пъхане на ръцете.

Това са само част от предложенията за мъжка зимна мода 2024/2025 г. Подгответе се навреме за зимния сезон, като закупите пухено яке, което ще съответства на вашите нужди и предпочитания.