Милионерът Лазгин Маджид стана баща за пръв път, след като синоптичката Лора Георгиева му роди дъщеря. Зрителите на Нова тв вероятно са забелязали отсъствието й от екран, което е разбираемо, защото е трябвало да се подготви за важния момент. Брюнетката изтри всичките си профили в социалните мрежи и към днешна дата се е посветила изцяло на майчинството. За нея това е втора рожба – има и 11-годишна дъщеря от първия си брак, за разлика от мъжа й.

 

От 2 години Лора живее в столичния квартал „Бояна“. Той е син на собственика на фирма „Самекс“, оперираща КFС и пиците „Доминос“. Връзката на синоптичката и бизнесмена бързо е станала сериозна, твърдят техни близки. Вече се радват и на дъщеря. Момиченцето носи нестандартното име Зарин. То има мюсюлмански произход. Смята се, че е заимствано от персийския език, а значението му е „слънчев лъч“, „златен“, „подобен на слънце“. От друга страна зарин е и химическо оръжие, използвано за убийства, но очевидно родителите не са били запознати с това му значение.

Те благодариха на медицинския екип, участвал в проследяването на бременността и раждането. Маджид вече е на 40 години и отдавна напира за свой наследник. По произход е сириец, а във фамилията му съществува неписано правило жените да раждат много деца. Брат му Ариф има един син и три щерки от жена си Жасмина, по-известна като Жаси от „Сделка или не“. Блондинката забременява през година – две и така Лазгин досега изоставаше от родствениците си. Хора от обкръжението му обаче издават, че възнамерява да навакса.

 

Припомняме, че бизнесменът имаше 7-годишна връзка с бившата изгора на Благо Джизъса – Христина. Двамата ту се разделяха, ту се събираха, докато последната им разлъка не се оказа окончателно. Не е известно дали тя има нов човек до себе си, след като така и не случи на подходящ мъж. Към момента тя работи като козметик в студио за красота.

 

За синоптичката Лора се знае, че открай време излиза само със заможни мъже и настоящата й връзка не прави изключение. Макар зад гърба си да има два провалени брака, тя е готова отново да надене брачната халка.

Тя излизаше с бизнесмена Паскал Дойчев – строителен предприемач и собственик на най-голямата верига фитнеси в страната – „Пулс“. Романтичните им отношения обаче не просъществуваха дълго. Скоро след раздялата им тя се залюби с Лазгин.

 

11-годишната щерка на Лора се казва Мишел и е плод на любовта й с покойния Борислав Манджуков – варненският милионер, разстрелян на столичния булевард „България“ през 2014 г. След убийството му красавицата остава сама с бебе на ръце.

 

След смъртта на първия си мъж Георгиева се върнала в родния си град Казанлък и чак след 3 години се осмелила да захвърли траура. Когато се съвзела, тя срещнала втория си съпруг Деян Дачев – отново състоятелен бизнесмен, притежател на няколко дискотеки и строителен бизнес в Бургас. За известен период Лора се представяше с неговата фамилия. Уж всичко между тях вървеше гладко, но после стана ясно, че тихомълком са се развели.

 

Когато остана пак сама, синоптичката направи профилите си в социалните мрежи публични и се зае да си търси нов мъж. Не й отне много време. В този период се заговори, че излиза с Ангел Ангелов, собственик на известна марка за пилешко месо и на болниците „Аджъбадем“, който пък е бивше гадже на колежката й Никол Станкулова.

 

Преди да пробие в телевизионните среди, Лора е печелила голям брой трофеи от различни конкурси за красота. През 2007 г. тя става „Царица Роза“ на Казанлък. Първото място й носи пътуване до Япония, осигурено й от посолството у нас. След успеха си на конкурса брюнетката реализира мечтата си да следва журналистика в Софийския университет. Още веднага започва да стажува в различни медии.

 

Първо работи като репортер в спортен сайт, после като водеща на спортните новини по МСАТ. След 2 години във варненската телевизия идва предложение от Би Би Ти, където води женско предаване с гимнастичката Симона Пейчева. По това време се снима и в еротична фотосесия за неизлизащото вече мъжко списание „Максим“. Лора Георгиева се присъединява към екипа на Нова тв през 2020 г. Казва, че е много доволна от работата си там, защото това е още една сфера, в която иска да се развива.

Заради майчинството обаче се наложи да слезе от екран за неопределено време.

Източник: Уикенд