Истинско изнасилване на млад мъж се е състояло в частната болница „Света София” преди 10 месеца, но чак сега престъплението излиза наяве. Най-шокиращото е, че нападателят е един от лекарите в медицинското заведение. За зверското деяние разкри д-р Тодор Кунчев, който е син на нашумелия покрай пандемията д-р Ангел Кунчев.

Анестезиологът и дерматолог Алит Керимов е злоупотребил с пациент по време на нощното си дежурство. След като направил колоноскопия на въпросния млад мъж, лекарят се възбудил от процедурата и решил да обладае сексуално младежа. За целта го упоил с „пропофол” и после правил анален секс с него.

Жертвата все пак разбрала за проникването на сутринта, тъй като естетическият хирург не използвал предпазни средства. След като потърпевшият подал жалба в полицията, докторът бил принуден да напусне болницата.

Според слуховете това не е първото му такова провинение. Досега е сменил няколко болници и се говори, че навсякъде се е възползвал от млади мъже, тъй като Керимов бил заклет хомосексуалист.

За да избегне затвора обаче, Алит се оженил и така си осигурил параван за случилото се в „Света София”. Освен това започнал да раздава пари на килограм в съдебната система, за да не го осъдят. Накрая успял да подкупи дори потърпевшия младеж и той си свалил обвиненията.

В крайна сметка случилото се било изкарано като доброволен сексуален акт между двамата, но истината е съвсем различна. Според слуховете Керимов не се възбуждал от доброволни актове, тръпката при него била да унизи някого, като го принуди да прави секс с него.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com