Разгледай и грабни многофункционални съдове за готвене Tefal Ingenio Emotion! С тях можеш да правиш всеки основен процес в приготвянето на ястието - на котлон, да печеш във фурна и дори да съхраняваш останалата храна в хладилника! Лесно и удобно – вземи сега от Техномаркет на супер цени и на изплащане с 0% лихва! 

 

Готвенето ще стане още по-функционално, вкусно и красиво с комплекта тигани TEFAL L897DS04 INGENIO EMOTION, който включва 13 съдове за приготвяне на храна на цена от 199 лв., което е двойно по-евтино от стандартната цена.

Той съдържа 4 броя тигани съответно с размери 22 см., 24 см., 26 см. и 28 см., 3 касероли, всяка с диаметър 16,18 и 20 см., една подвижна дръжка, 2 пластмасови капака и 3 прибора за готвене. Те са подходящи за всички видове котлони, както и за поставяне в съдомиялна машина, изработени са от титаниева незалепваща повърхност и са снабдени с технология Thermo-Signal™.

 

Тенджерата под налягане TEFAL P2584401 SECURE TRENDY AQUA само в настоящата брошура се предлага за 129 лв. и е с вместимост от 8 литра, подходяща е за индукционен, газов, електрически, керамичен и халогенен котлон, снабдена е с кошница за задушаване на пара и надежден капак, изработен от висок клас пластмаса. На изплащане тенджерата под налягане може да бъде ваша за 22.79 лв./месец с 6 равни вноски.