Прави впечатление, че попфолк певиците от близкото минало, които слязоха преди време от сцената поради една или друга причина, напоследък се завръщат. Така след Кати, която наскоро се завърна изненадващо, Ина също взе решение за рестарт на кариерата й. изпълнителката на хита от края на 90-те години „Зелено“ пусна парчето „Гърмиш“, на което залага за връщането на позициите й в бранша.

 

Припомняме, че рожденото име на 48-годишната певица е Антонина Андонова. Тя дебютира през 1998 г., като през следващата изпълни песента „Зелено“, дала заглавие и на втория й албум. Тя бе сред изпълнителите на „Ара Аудио-видео" и „Диапазон

рекърдс“ до 2004 г. След това, преди цели 20 години, тя стопира кариерата си и се отдаде на семейството си. Ина смени професионалното поприще като стана учителка в столична детска градина. Не загърби обаче съвсем музиката и макар да не пускаше нови песни, периодично участваше в ретро партита.

Тези дни певицата обяви, че подновява музикалната си кариера не с една, а с няколко нови песни, по които усилено работи. Вдъхновила се е да предаде на новото поколение магията на попфолка. Иска да покаже, че музиката е вечна. Надява се, че отново ще има много участия, както и че ще успее да съживи спомените на по-възрастните почитатели за златните години на попфолка.

 

В клипа на новата си песен „Гърмиш“ Ина прави впечатление с доста силен тен, както и с дебели, кафяви вежди. Коментарите са все хвалебствени. Мнозина изтъкнаха, че са израснали с песните на ямболката и много се радват, че се е завърнала.

Източник: Уикенд