Лияна отпразнува 44-я си рожден ден в Абу Даби, където изкара почти едномесечна ваканция. Преди това братовчедката на Константин изкара дълга и релаксираща ваканция на Малдивите. Само няколко дни след завръщането й от Абу Даби, тя отлетя за Ботуша. Така и не става ясно кога ще успее да завърши новите си песни, които е обещала на феновете й. Между пътуванията й обаче, тя намери време да напомни на почитателите си съвсем скоро да очакват музикални изненади от нея.

Така и не става ясно как певицата успява да финансира луксозните си пътешествия, които освен всичко друго, са с доста сериозна продължителност. Все пак едва ли й остава време за кой знае колко участия, тъкмо заради тях. Преди години тя бе омъжена за съдения за наркотрафик кюрд Махмуд Йозджан, с когото имат пораснала дъщеря Дениз.

 

След като се раздели с него, Лияна имаше връзка с роден ресторантьор или поне така носеше мълвата. Според последните слухове от доста време тя се радва на нова любов и разбирателство, но този път с адвокат.

Източник: Уикенд