По всичко личи, че в живота на Нана Гладуиш се редуват добри и лоши моменти. След като неотдавна изрева, че мъжът й се бори за живота си след прекаран инфаркт, сега не пропусна да се похвали със скъпия подарък – зелено Порше, струващо над 100 000 евро. За лъскавата придобивка блондинката се похвали сама (както винаги) в профила си в Инстаграм. Бившата водеща дори публикува клип, запечатал момента на разопаковането на чисто новия луксозен автомобил, пристигнал директно от един от шоурумите на марката в Щатите, където живеят с мъжа й от началото на годината.

 

След като дърпа с вълнение бялото платно с червена панделка, разкрива електриково зелена лъскава кола. Широко ухилена, тя отваря вратата и сяда на шофьорското място, като първата й работа е да си нагласи седалката в удобна за нея позиция.

Возилото е модел „Macan GTS“, а цената му надхвърля 100 000 евро, тъй като Нана е избрала почти всички екстри.

„Честито! Със здраве да си я караш! Ти я заслужаваш“, пишат преобладаваща част от последователите й. вероятно визират изпитанията, през които блондинката преминава, след като от 2012 г. се бори с рак на гърдата. По време на усилената й борба, тя споделяше периодично и открито за предизвикателствата, пред които я изправя болестта. Пет години по-късно, бе диагностицирана с рак и на другата гърда.

Наложи се да премине през няколко операции, химиотерапии, лъчетерапии, таргетни терапии, като същевременно работеше активно, помагайки и на други болни жени чрез фондацията й „Една от 8“.

 

Съпругът й Джонатан бе плътно до нея през цялото време. Както е известно, наскоро британецът също имаше тежки здравословни проблеми – претърпя сериозна сърдечна операция, която за щастие мина успешно. На 1 октомври Нана сподели и за това изпитание с феновете си, подчертавайки важността на редовните профилактични прегледи. Наложителната интервенция на Джонатан, била извършена у нас, заради което се наложило да останат за по-дълго време тук.

 

Джонатан успя да се възстанови бързо и на 6 октомври двамата вече бяха на плажа Пуерто Банус, близо до Марбея в Испания, след което отлетяха за САЩ, където е постоянното им местожителство от миналата година. Там фамилията живее в разкошно имение на брега на океана, с огромен басейн.

Източник: Уикенд