Бъдещият мъж на Мика Стоичкова още не може да се откачи от “ремаркето”, което почти разби живота му преди той да срещне щастието в лицето на успешната и красива бизнесдама и футболна щерка.

 

Оказва се, че бъдещият зет на Камата Мартин Трайков е имал отвратителен брак с пристрастената към нощния живот и забранените опиати Цветелина Тончева. За да е пълна кашата, тя му ражда две деца, които младият мъж е отглеждал почти сам, т.к. биологичната им родителка по цяла нощ е обикаляла баровете, където с майка й постоянно търсят мъже.

Към днешна дата тя е на почти “синодалните” 45 години - възраст, в която на една жена й мяза или вече да дундурка внуци или да гради преуспяваща кариера. Силиконовата Цветелина обаче не може да се похвали с нищо от това - единственото място, на която презрялата силиконка вее перхидролени екстеншъни е оборотна чалготека на метри от Околовръстното в София. Там тя през вечер е кьор кютюк пияна и задължително на черешата. За да е пълно падението, в компанията й се въртят младежи на абитуриентски години, които най-вероятно я обслужват сексуално за да им плаща сметките и да им купува нови дрешки, гаврят се клюкарите. Т.нар. й официален приятел също е с има-няма 15 лазарника по-млад, кълнат се хора от обкръжението им.

 

Поводът да научим за никому неизвестната парясница е меко казано гнусен - наш репортер я засече в редакцията на партньорска медия да пита колко ще й струва колегите да публикуват клеветническа статия за Мика Стоичкова дни преди тя и Мартин да се врекат пред Бога. Противните напъни да помрачи чуждото щастие вкараха Цветелина във фокуса на вниманието ни, а истините за същността й са повече от нелицеприятни.

Оказва се, че тя е типичната богата щерка, която освен да пилее татковите си пари, с нищо смислено не може да се похвали. За да не е съвсем капо, тя върти фитнес клуб със затихващи функции в горната част на столичния кв. “Лозенец”, който ако вярваме на слуховете, служел повече за перачница на не особено законните приходи на баща й и строителната му фирма “Филто”.

 

На по-млади години Цветелина се намърдва в кревата на не особено успешния футболист Славчо Тошев и го разделя със секс бомбата Симона Първанова. Връзката им не издържа дълго, въпреки че бръмчалката му плаща всички масрафи. Очевидно на алкохолизма и разврата й дори пишман ритнитопковецът не може да издаяни, припомнят си светски хроникьори.

 

По думите им, на времето Цеци е имала и друг съпруг, който скоропостижно й показва вратата, отвратен от к¥рварлъка и пиянството й. За капак първият благоверен е трябвало да оправя бакиите на брат й, когото съдържатели на заведения познават като доказан наркоман, скандалджия и развратник.

 

Въпреки всичко казано до тук, ние пожелаваме на г-жа Тончева все пак да срещне любовта на стари години но до тогава да се въздържа да руши чуждото, защото Бог забавя, но не забравя!

Източник: crimesbg.com